Programok

Zamárdi a Balaton déli partjának egyik legszebb, családias üdülőhelye

Autópályán (M7), közúton, vasúton, komppal egyaránt könnyen megközelíthető. Különleges vonzereje a gyermekes családok számára ideális több kilométer hosszú gondozott, vizesblokkokkal ellátott, füves strand.

De Zamárdi több ennél!

Színvonalas szálláshelyekkel, éttermekkel és jó programok színes választékával várjuk vendégeinket. A strand használata a város egész területén ingyenes.

A fürdővendégek biztonságát és kényelmét ingyenes elsősegély nyújtó pont és vízimentő szolgálat biztosítja. A kikötő csónakok és kishajók fogadására alkalmas.

A vízben és a parton minden korosztály éven át talál sportolási lehetőségeket: szörfözés, supozás, vízibicikli, horgászat, strandolás, korcsolyázás, fakutyázás, kalandpark, paintball, kerékpározás, tenisz, gokart, strandröplabda stb.

Zamárdi erdős lankáin kijelölt turistaútvonalak segítik a gyalogos, kerékpáros túrák résztvevőinek tájékozódását. A Kő-hegyi kilátóból csodálatos panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre, tiszta időben pedig a csillogó víztükörre Kenesétől Badacsonyig és déli irányban a Somogyi dombságra.

A várost körülölelő dombok szőlőskertjei finom borokkal hívogatnak.

Nyaraljon nálunk! Tetszeni fog!

 

Programlehetőségek

Túraprogramok:

1. Zamárdi kilátó – Római úton – Szántódpuszta Skanzen2. Szántód rév – hajóval – Tihanyi-apátság

3. Szántód rév – hajóval – Tihany éríntésével Badacsonyba

4. Szántód rév – hajóval – Tihany- Balatonfüred

5. Siófok

6. Helyi erdei túrák

7. Sportpálya bérlés

Programok

Zamárdi Kalandpark

www.zamardikalandpark.hu

Zamárdi

www.zamardi.hu

Segway túrák

www.greenride,hu

Paintball

www.zamardipaintball.hu